INFORMATIEMIDDAG

Woensdag 10 augustus is er een informatiemiddag voor geïnteresseerden van Dalemse Veste! Op deze informatiemiddag kunt u nader kennis maken met het project, uw vragen stellen en kunt u een bezoek brengen aan Dalemse Veste.

Let op: Voor een bezoek aan Dalemse Veste dient u zich aan te melden in verband met beperkt aantal plaatsen. U kunt zich aanmelden via contact@dalemseveste.nl 

10/08/2022
13.00 tot 15.30 uur
Dalemse Veste
Breng mij naar de website
Disclaimer - Dalemse Veste
5;

Disclaimer

Alle informatie, waaronder plattegronden, sfeerimpressies, tekeningen, etc., op deze website, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en om een algemene indruk te krijgen van het project.

Hoewel alle informatie zorgvuldig is samengesteld, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend en wordt niet ingestaan voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Aangezien de woningen nog in aanbouw zijn kunnen er te allen tijde afwijkingen ontstaan ten opzichte van de informatie.

Plattegronden
De plattegronden op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel alle informatie zorgvuldig is samengesteld, wordt niet ingestaan voor de juistheid of volledigheid daarvan. Aangezien de woningen nog in aanbouw zijn kunnen er te allen tijde afwijkingen ontstaan ten opzichte van de informatie.