INFORMATIEMIDDAG

Woensdag 18 mei is er een informatiemiddag voor geïnteresseerden van Dalemse Veste! Op deze informatiemiddag kunt u nader kennis maken met het project, uw vragen stellen en kunt u een bezoek brengen aan de bouwplaats.

Let op: Voor een bezoek aan de bouwplaats dient u zich aan te melden in verband met beperkt aantal plaatsen. U kunt zich aanmelden via contact@dalemseveste.nl

18/05/2022
13.00 tot 15.30 uur
Informatiecentrum Hoog Dalem
Breng mij naar de website
Faciliteiten Oud - Dalemse Veste
5;

Faciliteiten

Vernieuwend wonen: Samen ontmoeten en genieten.

Samen ontmoeten

Dalemse Veste biedt een inspirerende woonomgeving aan vitale 55-plussers die willen genieten van faciliteiten en services. Heeft u behoefte aan positieve reuring, een praatje, hulp van de buurman of gezamenlijke activiteiten? Dan bent u bij Dalemse Veste op de juiste plek.

In de gemeenschappelijke ruimten kunt u andere bewoners ontmoeten wanneer u wilt. Ook kunt u genieten van uw privacy in uw eigen ruime appartement.

Royale Leefkeuken

Dalemse Veste beschikt over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten. Zo is er een royale leefkeuken aanwezig waarin u met andere bewoners kunt genieten.

TV-hoek met biljarttafel

Verder beschikt Dalemse veste over een gezamenlijke woonkamer met tv-hoek en biljarttafel. Hier kunt u gezellig samen tijd doorbrengen en ontspannen.

Dichtbij alle voorzieningen

Dalemse Veste is gelegen in het middengebied van Hoog Dalem: Het Lint. In dit deelgebied ligt het groene hart van de wijk: een 800 meter lang park waarin u kunt zitten, sporten of wandelen. Dalemse Veste is gelegen op steenworp afstand van winkelcentrum Hoog Dalem, een eerstelijns zorgcentrum dat in 2022 haar deuren zal openen en diverse bushaltes.

 

Genoeg te doen

Met de fiets bereikt u het centrum van Gorinchem binnen een kwartiertje. Gorinchem heeft diverse bezienswaardigheden en een uiteenlopend aanbod aan activiteiten.

In de Grote Kerk uit 1263 worden bijvoorbeeld regelmatig concerten en tentoonstellingen gehouden. De Grote Toren, gelegen naast de Grote Kerk en in de volksmond ‘Sint-Janstoren’ genoemd, kunt u beklimmen voor een prachtig uitzicht over Gorinchem en omstreken. Op een heldere dag is zelfs de Domtoren in Utrecht te zien.

Woningen

Dalemse Veste beschikt over diverse luxe woningen. Wilt u weten uit welke woningen het complex bestaat? Klik hieronder op de knop ‘Naar woningen’.

Nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact op via de contactpagina.