INFORMATIEMIDDAG

Woensdag 18 mei is er een informatiemiddag voor geïnteresseerden van Dalemse Veste! Op deze informatiemiddag kunt u nader kennis maken met het project, uw vragen stellen en kunt u een bezoek brengen aan de bouwplaats.

Let op: Voor een bezoek aan de bouwplaats dient u zich aan te melden in verband met beperkt aantal plaatsen. U kunt zich aanmelden via contact@dalemseveste.nl

18/05/2022
13.00 tot 15.30 uur
Informatiecentrum Hoog Dalem
Breng mij naar de website
Homepage - Dalemse Veste
5;

84

Luxe huurwoningen

76,5m² – 81,8m²

Woonoppervlakte

Hoog Dalem

In Gorinchem

Kwartaal 3 2022

Oplevering (prognose)

1600m²

Gemeenschappelijke binnentuin

Welkom bij
Dalemse Veste

Dalemse Veste is een prachtig nieuwbouwproject met 84 luxe huurappartementen voor 55-plussers. Dalemse Veste is gelegen op een unieke locatie in een parkachtige setting in Gorinchem.

Wonen in Dalemse Veste betekent wonen in een groene, veilige en levendige omgeving. Dalemse Veste is meer dan alleen wonen, het is leven. Naast uw luxe afgewerkte huurappartement kunt u gebruikmaken van de vele gezamenlijke faciliteiten die Dalemse Veste biedt. Op deze manier kunt u mensen ontmoeten wanneer u dat wilt.

Het is meer dan wonen, het is leven.

Hét vernieuwende woonconcept voor 55-plussers in het hart van Hoog Dalem, Gorinchem.

Zorg in Dalemse Veste

Bij Dalemse Veste kunt u een beroep doen op zorg en hulp bij u thuis. Zo kunt u wanneer u een lichte tot intensieve zorgvraag heeft ook bij Dalemse Veste blijven wonen. Het complex is rolstoeltoegankelijk en vriendelijk voor u als bewoner en voor zorgverleners.

 

Zorg en hulp thuis

Voor hulp en zorg werken we samen met Rivas. Voor de mogelijkheden kan er contact worden opgenomen met Rivas wijkverpleging. Zij leveren zorg bij u thuis. Samen met de u, uw familieleden, vrijwilligers en andere zorgpartners organiseren zij kwalitatief goede en vertrouwde zorg thuis. Eigen regie en zelfredzaamheid staan voorop. Rivas gaat uit van wat u ‘nog wel kan’ en wat voor u betekenis heeft. Waar mogelijk en naar behoefte zetten zij innovatie en hulpmiddelen in om uw zelfredzaamheid te vergroten.

Wanneer u gebruik wenst te maken van wijkverpleging Rivas Zorggroep dan kunt u het beste contact opnemen met de zorglijn Rivas Zorggroep: 0900-8440.

Meer informatie

Kosten

Afhankelijk van uw situatie wordt de verzorging betaald vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of de Wet langdurige zorg (Wlz).

 

Zorg in de nabijheid

Direct naast Dalemse Veste wordt in 2022 een gezondheidscentrum Zorglinie geopend. Zorglinie heeft alle zorg onder één dak, waaronder een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie en trainingscentrum, tandartspraktijk en wijkverpleging van Rivas. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.zorglinie.nl

Dalemse Veste bestaat uit twee- en driekamerappartementen en beschikt over diverse gemeenschappelijke faciliteiten. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 76,5 tot 81,8 m² en hebben bijna allemaal een balkon. Daarnaast beschikt ieder appartement over een parkeerplaats in de op de begane grond gelegen parkeergarage. Ook is er op de begane grond een fietsenstalling aanwezig voor het stallen van uw (elektrische) fiets.

Uitgangspunten

U krijgt bij ons:

  • Een ruime levensloopbestendige woning
  • Community living
  • Sfeervolle gemeenschappelijke woonkamer en leefkeuken
  • Een 1600m² gezamenlijke leeftuin om te tuinieren

Comfor Wonen

Dalemse Veste is een Comfor Wonen locatie. Comfor Wonen biedt een vernieuwende en inspirerende woonomgeving met gemeenschappelijke faciliteiten.

Over Comfor

Alles dichtbij

Dalemse Veste is gelegen in Hoog Dalem, de nieuwe wijk in het oosten van Gorinchem die volop in ontwikkeling is. De wijk bestaat uit vier deelgebieden: De Eilanden, Het Lint, De Donken en Het Centrum. Deze deelgebieden vormen een eenheid door het thema van de Hollandse Waterlinie dat overal wordt doorgevoerd.

Dalemse Veste is gelegen in deelgebied Het Lint en bevindt zich op steenworp afstand van winkelcentrum Hoog Dalem, een eerstelijns zorgcentrum dat in 2022 haar deuren zal openen en diverse bushaltes. Met de fiets bereikt u het centrum van Gorinchem binnen een kwartiertje, kortom: alles in de buurt!

Meer informatie

Planning

Start bouw

Kwartaal 1 2021

Start verhuur

Kwartaal 1 2022

Oplevering (prognose)

Zomer 2022