5;

Procedure en voorwaarden

Heeft u uw droomwoning gevonden, bent u benieuwd naar wat u kunt verwachten en welke stappen u dient te zetten om uw droomwoning daadwerkelijk te kunnen huren? Hieronder hebben we de procedure uitgelegd. De verhuur van de appartementen verloopt geheel online, van het aanmelden tot aan het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Stap 1

Meld u aan voor de nieuwsbrief en maak hiermee een persoonlijk account op de website aan. We houden u via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen van Dalemse Veste.

Stap 2

Het volledige aanbod van Dalemse Veste vindt u op de pagina ''Woningen''. Via uw persoonlijke account dient u uw woningvoorkeuren op te geven.

Stap 3

In het aanmeldformulier zullen er documenten worden opgevraagd ter onderbouwing van uw inkomen. Het is van belang dat u deze documenten uploadt, zodat u uw aanmelding kunt voltooien.

Stap 4

Op de laatste pagina van het aanmeldformulier dient u uw aanmelding te ondertekenen door middel van een digitale handtekening. Hiermee rondt u uw aanmelding volledig af.

Huurvoorwaarden

Om een woning te kunnen huren, is het van belang dat u iedere maand uw huur kunt betalen. Daarom zijn er huurvoorwaarden opgesteld. Wilt u graag huren in Dalemse Veste? Bekijk dan hieronder of u in aanmerking komt.

Voldoet u niet volledig aan de eisen of twijfelt u over uw situatie? Neem dan contact op met ons verhuurteam.