5;

Woningen

Type A

Kenmerken
Woonoppervlakte     81 m²
Aantal kamers            3 kamers
Opp. buitenruimte    7,7 m²

In dit driekamerappartement kunt u zorgeloos genieten van de ruimte die u heeft. Vanuit de woonkamer loopt u zo het riante balkon op. De open keuken in hoekopstelling heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Vanuit de hal is de ruime hoofdslaapkamer bereikbaar. De slaapkamer beschikt over een ensuite badkamer. De badkamer heeft een luxe afwerking en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijhangend toilet.

Ook de tweede slaapkamer kunt u vanuit de hal bereiken. De tweede slaapkamer kan ook flexibel worden ingericht, bijvoorbeeld als kantoor of ruime inloopkast.

Het appartement beschikt over een interne bergruimte met een wasmachine aansluiting.

TYPE B

Kenmerken
Woonoppervlakte      79 m²
Aantal kamers           2 kamers

Dit luxe appartement met twee kamers heeft een open keuken in hoekopstelling met een luxe uitstraling en is voorzien van een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer. Deze beschikt over een ensuite badkamer met een luxe afwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijhangend toilet. Vanuit de hal kunt u ook nog een separaat toilet bereiken.

Dit appartement beschikt over een interne bergruimte met een wasmachine aansluiting.

TYPE C

Kenmerken
Woonoppervlakte      76 m²
Aantal kamers           2 kamers
Opp. buitenruimte    7,7 m²

Ook in dit luxe tweekamerappartement kunt u zorgeloos wonen. Vanuit de royale woonkamer loopt u zo het riante balkon op. De open keuken in hoekopstelling heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser.

Vanuit de hal is de ruime slaapkamer bereikbaar. Deze kamer is voorzien van veel licht door de grote raampartijen. De slaapkamer beschikt over een ensuite badkamer. Ook deze badkamer heeft een luxe afwerking en is voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en een vrijhangend toilet.

Het appartement beschikt over een interne bergruimte met een wasmachine aansluiting.

Nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact op via de contactpagina.