5;

Faciliteiten

Dalemse Veste biedt een inspirerende woonomgeving met community living voor mensen die willen genieten van faciliteiten en services. We vinden het belangrijk dat u hier met veel plezier, kwalitatief en langdurig kan blijven wonen. Heeft u behoefte aan positieve reuring, een praatje, hulp van de buurman of gezamenlijke activiteiten? Dan bent u bij Dalemse Veste op de juiste plek.

Vernieuwend wonen:
Samen ontmoeten en genieten.

Royale Leefkeuken

Om ervoor te zorgen dat u niet altijd op pad hoeft om andere mensen te ontmoeten of te genieten van de gezellige plekjes, beschikt Dalemse Veste over verschillende gemeenschappelijke faciliteiten. Onze royale leefkeuken biedt hier bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor. Hier kunt u een appeltaart bakken en genieten van een kopje koffie samen met de andere bewoners.

TV-hoek met biljarttafel

Verder beschikt Dalemse veste over een gezamenlijke woonkamer met tv-hoek en biljarttafel. Hier kunt u gezellig samen ontspannen. Op deze manier hoeft u dus nooit ver van huis te gaan om eens heerlijk tijd door te brengen buiten uw eigen luxe appartement.

Dichtbij alle voorzieningen

Toch zin om er even tussenuit te gaan? In de buurt van Dalemse Veste is er genoeg te vinden. Dalemse Veste is gelegen in het groene hart van de wijk van Hoog Dalem. Hier bevindt zich een 800 meter lang park waarin u kunt genieten, sporten of wandelen.

 

Daarnaast bent u binnen no-time op de andere hotspots van Gorinchem welke u via fiets, OV of auto kunt bereiken. Gorinchem heeft diverse bezienswaardigheden en een uiteenlopend aanbod aan activiteiten.

In de Grote Kerk uit 1263 worden bijvoorbeeld regelmatig concerten en tentoonstellingen gehouden. De Grote Toren, gelegen naast de Grote Kerk en in de volksmond ‘Sint-Janstoren’ genoemd, kunt u beklimmen voor een prachtig uitzicht over Gorinchem en omstreken. Op een heldere dag is zelfs de Domtoren in Utrecht te zien.

Locatie

Woningen

Dalemse Veste beschikt over diverse luxe woningen. Wilt u weten uit welke woningen het complex bestaat? Klik hieronder op de knop ‘Naar woningen’.

Nog vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen (FAQ) of neem contact op via de contactpagina.